• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۰۶۸۳۷
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۱
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

تعیین قیمت بلیت‌های جشنواره سی و یکم موسیقی فجر

مدیر سی و یکمین جشنواره موسیقی فجر از آغاز فروش بلیت جشنواره تا سقف 95 هزار تومان خبر داد.

تعیین قیمت بلیت‌های جشنواره سی و یکم موسیقی فجربه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حمید رضا نوربخش در نشست خبری این جشنواره با بیان اینکه قیمت بلیت های جشنواره از 30 هزار تومان ْآغاز می شود گفت: سقف قیمت بلیت های این جشنواره 95 هزار تومان تعیین شده است.

وی افزود: در برخی سالن های برگزاری جشنواره ممکن است قیمت ها به فراخور نوع اجرا پایین تر بیاید.

مدیر سی و یکمین جشنواره موسیقی فجر با بیان اینکه برای تعیین سامانه بلیت فروشی سعی داشتیم از همه ظرفیت ها استفاده کنیم افزود: سامانه های 84200، تیوال و می رسی،‌ سامانه های فروش بلیت هستند که از ساعت 16 امروز کار خود را آغاز می کنند.

نوربخش افزود:‌ انحصاری عمل کردن در فروش بلیت جشنواره باید دلیل قانع کننده ای داشته باشد و در نهایت با نپذیرفتن آن تصمیم گرفتیم سه سامانه را برای فروش بلیت های جشنواره تعیین کنیم.

وی گفت:‌ سعی کردیم بر سامانه 84200 به دلیل داشتن سابقه طولانی و امکانات گسترده تمرکز بیشتری داشته باشیم.

مدیر سی و یکمین جشنواره موسیقی فجر در خصوص فروش بلیت دانشجویی گفت:‌ اولویت با دانشجویان موسیقی است و در این زمینه شکل در اختیار گرفتن بلیت های جشنواره سی و یکم مشخص خواهد شد.

جشنواره موسیقی فجر همه ظرفیت‌ها را به کار گرفته است

نوربخش افزود: جشنواره موسیقی فجر همه ظرفیت ها را به کار گرفته است تا این رخداد فرهنگی به بهترین شکل انجام گیرد.

وی گفت: سامانه 84200 بلیت اجراهای دالیبور کاروای ، ماسیس آراکلیان و تریوی شهرزاد، گروه نوازی کمانچه نوید دهقان، ارکستر فلارمونیک کردستان به رهبری مهدی احمدی، ارکستر ملی به رهبری لوریس چکناورایان، هنگامه اخوان و گروه بهار، نجمه تجدد، ارکستر سمفونیک تهران به رهبری علی رهبری،‌ محمد علیزاده، کاوه یغمایی، سیروان خسروی،‌ محسن یگانه،‌احسان خواجه امیری، مازیار فلاحی،‌ گروه رستاک، بابک جهانبخش و گروه هفت را به فروش می رساند.

نوربخش افزود: سامانه تیوال نیز بلیت اجراهای گروه پالت،‌ گروه کامکارها،‌ ستاره بهشتی و پانید فریوسفی، انزوفاواتا، کرارکستر سمفونیک تهران به رهبری رازمیک اوحانیان، گروه مهرنوا، آرزو علی وا، ارکستر پارس به رهبری ناصر نظر، گروه خورشید به سرپرستی مجید درخشانی، گروه وزیری به سرپرستی کیوان ساکت، ارکستر سمفونیک تهران به رهبری امیل تاباکوف، شربل روحانا و آزاده میرزاپور، گروه دیوانا، ششانگ سوبرامنین، گروه بدخشان، اردشیر کامکار و بهداد بابایی،‌ گروه اوان، گروه دال، گروه داماهی، گروه بابک سفرنژاد، گروه آرین کشیشی، گروه کامنت، گروه ماکان اشکواری، گروه دگردیس، گروه تندر، گروه بمرانی، گروه عاشیقلار میشو، گروه ساحل مکران، گروه مازرون، گروه گیل و آمارد، گروه آوای موج و گروه راهو را در اختیار مخاطبان موسیقی قرار خواهد داد.

مدیر جشنواره موسیقی فجر ادامه داد: سامانه می رسی نیز بلیت اجراهای شجاعت حسین خان، ارکستر زهی به رهبری شهرداد روحانی، ژیوان گاسپاریان و سهراب پورناظری، گروه چارتار، کوارتت زهی لایپزیگ، گروه بارتولومی بیتمن، مسعود شعاری، کریستوف رضاعی، رافائل میناسکانیان، کمانه، آنتونیو ری، آلدو رومانو، فیض علی فیض، اکبر خمیسسو خان و اردوان کامکار را به فروش می رساند.

سید علی نیکونیا نماینده سامانه بلیت فروشی 84200 نیز در این نشست گفت: این سه سامانه به منظور مشارکت بهتر، نه برای رقابت،‌ تبلیغات مشترک خواهند داشت و در سایت ها هم لینک سامانه دیگر گذاشته شده است تا جشنواره سی و یکم با شکوه تر برگزار شود.

نیکونیا افزود: سامانه 84200 تمام برنامه های مهم جشنواره را به فروش می رساند که کنسرت های بانوان را نیز در بر می گیرد.

مسعود شفیعی برزی نماینده سایت تیوال هم دراین نشست با بیان اینکه این سایت بر سالن های تالار وحدت و برج میلاد تمرکز ویژه ای دارد گفت: با مجموعه آپارات هماهنگی فعالیت دو سویه کرده ایم چرا که موسیقی در حوزه فضای مجازی می تواند اتفاق موثری برای برگزاری جشنواره باشد.

کاوه گرایلی نماینده شرکت بارانا و سامانه جدید بلیت فروشی «می رسی» گفت:‌ از مدت ها قبل برنامه های خود را برای جشنواره طراحی کرده ایم و شرکت بارانا تاسیس شد تا در حوزه فرهنگی و در بخش موسیقی فعالیت های ساختاری و اساسی را به انجام برسانیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌یابی سه دانش‌آموز اصفهانی به تیم ملی فوتسال دختران
تشکیل کارگروه رفع موانع تولید در پردیس
مدرسه‌ها و اراده‌ها
جایگزینی ۹ کیلومتر نیوجرسی به جای گاردریل در جاده‌های مازندران
نمایشگاه بین‌المللی واردات چین؛ «دروازه طلایی» بازار چین برای ایران
افتتاح تصفیه خانه فاضلاب رباط کریم صبح امروز به دستور رئیس جمهور
برگزاری نمایشگاه تخصصی اقتصاد، صنعت و ورزش در لرستان
آشنایی خادم‌یاران رسانه با شیوه تهیه گزارش در حرم امین ولایت
دلجویی از دانش آموز بوکانی توسط امام جمعه و فرماندار 
توسعه فرودگاه شهید صدوقی از سال آینده
کشف محموله قاچاق غذای حیوانات در شهرضا
نساجی مقابل سایپا و شهرداری نوشهر برابر پیکان در جام حدفی
افتتاح بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهر مامونیه
حریف چادرملو در جام حذفی مشخص شد
حمایت دولت انگلیس از خلع مسئولیت‌های سلطنتی شاهزاده اندرو
باور ملی و رهبری مقتدر رمز اقتدار ایران است
آمریکا در همه عرصه‌ها از ملت ایران شکست خورده است
بررسی عدم تکمیل کریدور شمال استان همدان در مسیر رزن به دمق
دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان به مناسبت ۱۳ آبان با رهبر انقلاب اسلامی
نصب بنر مخالفت با حضور تیم رژیم صهیونیستی در سارایوو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)